nordiker_logo
header_img

O nama

NORDIKER d.o.o. je osnovan 07. Septembra 2011. godine sa ciljem da domaćem tržištu približi kvalitetne granitne pločice poznatih i renomiranih evropskih proizvođača. Višegodišnje iskustvo u branši nam je omogućilo da prepoznamo potrebe tržišta, a posete najbitnijim sajmovima u Evropi da ispratimo aktuelne trendove.

„GOLDART Ceramica S.p.A.“ pod brendom EnergieKer i „Tuscania S.p.A.“ pod brendom "Tuscania Ceramiche" su fabrike granitnih pločica čiji smo direktni predstavnici i distributeri za tržište Srbije od samog osnivanja firme. Ova saradnja je bila logičan korak imajući u vidu kvalitet i dizajn koji je prepoznat na domaćem tržištu i vrlo brzo pronašao put do opremanja mnogih rezidencijalnih i poslovnih prostora.

Takođe, predstavnici smo i distributeri najpoznatijeg poljskog proizvođača granitnih pločica „ROVERSE S.A.“ čiji je najpoznatiji brend „CERSANIT“, koji je jedan od vodećih proizvođača kupatilske opreme na evropskom tržištu. Predstavnici smo i fabrike “CERRAD Ltd.” koju pored vrhunskog kvaliteta, karakterišu savršene reprodukcije prirodnih materijala na granitnim pločicama.

U 2019. godini smo započeli saradnju sa fabrikom "Rako" koja je članica "Lasselsberger" grupe iz Češke. U ovom trenutku vršimo distribuciju tehničkih (tačkastih) granitnih pločica iz njihove ponude, a plan je da se vremenom ta saradnja proširi i na ostale proizvode iz ponude ovog proizvođača. "LASSELSBERGER s.r.o." je jedini proizvođač keramičkih zidnih i podnih pločica u Češkoj i istovremeno se svrstava među najveće evropske proizvođače pločica. "LASSELSBERGER, s.r.o." čuva i razvija tradiciju češkog brenda "RAKO" već 135 godina.

Prateći aktuelne trendove i potrebe tržišta, redovno ažuriramo lager koji čini pet kolekcija – Wood, Concrete, Brick, Stone i Marble. Politika firme se zasniva na dobrom lageru, brzoj isporuci i povoljnim cenama prema našim partnerima, uz mogućnost poručivanja i ostalih proizvoda iz ponude naših partnera.